محل تبلیغات شما

بلدرچین,پرورش بلدرچین,روش پرورش بلدرچین,فروش طرح توجیهی بلدرچین 09198000513

انواع روش پرورش بلدرچین09198000513

اگر شما قصد فعالیت جدی در پرورش بلدرچین را دارید بهتر است از همین شروع کار نوع و روش کار خود را انتخاب کنید. با انجام این کار می توانید سود بیشتری را از بازار پرورش بلدرچین کسب کنید. به این نکته توجه کنید که مزرعه بلدرچین همانطور که می تواند بسیار سودمند و پر درآمد باشد با کمی بی تدبیری می تواند به ورشکستگی ختم شود.

وقتی صحبت از نگهداری بلدرچین میکنیم ابتدا باید مشخص کنیم چه نوعی از پرورش را قرار است انجام دهیم. شما می توانید یک مجموعه کامل نگهداری مولد بلدرچین که واحدهای بلدرچین تخمگذار خوراکی، واحد جوجه کشی بلدرچین، پرورش بلدرچین گوشتی ، تولید و پرورش نیمچه مادر مولد یا تخمگذار بلدرچین، تا کشتارگاه و سالن بسته بندی گوشت و تخم بلدرچین و حتی واحد فناوری کود بلدرچین را به عنوان زیر مجموعه ها درخود جای داده باشد راه اندازی کنید. یا یک بخش از مراحل پرورش بلدرچین، مثلا فقط نگهداری بلدرچین تخمگذار را انجام دهید.

حال هر کدام که باشد باز هم  شغل پرورش بلدرچین در دنیا به چندین روش به صورت سنتی یا (نیمه صنعتی) و صنعتی و در محدوده های متفاوت درآمدی  تقسیم بندی و قابل انجام می باشد که به این ابعاد اشاره می کنیم. ابتدا قسمت های مختلف یک واحد پرورش بلدرچین را مرور میکنیم و به جوانب گوناگون آن، از نکات فنی لازم الاجرا در پرورش و بررسی سود و زیان تا چالش ها و فرصت ها خواهیم پرداخت و سپس یک مجموعه کامل پرورش بلدرچین را بررسی خواهیم کرد.

پرورش بلدرچین تخمگذار خوراکی

پرورش بلدرچین تخمگذار خوراکی از پرطرفدار ترین قسمت های نگهداری بلدرچین در دنیا برای کسب درآمد محسوب می شود. از دلایل آن هم اول بازار فروش خوب و وسیع تخم بلدرچین و دوم نیاز به سرمایه اولیه کم تر برای شروع به کار پرورش بلدرچین تخمگذار نسب به پرورش سایر طیور مثل پرورش کبک و پرورش قرقاول و… است.

تخم بلدرچین سرشار از ویتامینهای گروه B و آهن و فسفر بوده و به دلیل عاری بودن از کلسترول مضر برای تمامی گروه های افراد جامعه مفید بوده و امروز مردم به خواص شگفت انگیز تخم بلدرچین پی برده اند، لذا بازار مصرف این محصول هر روز بهتر از روز قبل خواهد بود.

(برای آشنایی کامل در این موضوع پیشنهاد می کنیم مقاله خواص تخم بلدرچین را مطالعه فرمایید)

برای تولید تخم بلدرچین خوراکی نیازی به نگهداری بلدرچین های نر در بین بلدرچین های ماده نداریم و حتی این کار می تواند مشکلاتی را پدید آورد. از جمله این مشکلات، نطفه دار شدن برخی از تخم های بلدرچین خوراکی بوده و چنانچه این تخم ها در طول مدت عرضه به بازار و یا در زمان نگهداری در مغازه و خانه مصرف کننده نهایی فقط 24 ساعت در گرمای بالای 32 درجه قرار گیرند نطفه کمی رشد کرده و سپس رشد متوقف می شود و لکه خون روی زرده ایجاد میکند و تخم بلدرچین فاسد و غیر قابل مصرف می شود.

کسب درآمد از پرورش بلدرچین تخمگذار

 در ایران سالهاست که مردم به نگهداری و پرورش بلدرچین به صورت تفریحی و یا به عنوان شغل و محل درآمد علاقه مند شده اند و با نگهداری بلدرچین در خانه و فضاهای کوچک هر چند در تعداد کم در پی ایجاد کانال مالی برای کسب درآمد دوم و سوم هستند.

ما در این مقاله قصد داریم فارغ از بحث های نگهداری بلدرچین به صورت سرگرمی و تفریحی به طور کلی بر روی پرورش بلدرچین با نگاه شغل و درآمدزایی بپردازیم.

هزینه پرورش بلدرچین تخمگذار

برای ایجاد مزرعه بلدرچین تخمگذار خوراکی هزینه ها به شش قسمت تقسیم می شود.

دسته اول : هزینه های زمین، ساختمان و ابنیه (خرید و ساخت و یا رهن و اجاره)

دسته دوم : هزینه های تاسیسات (هیتر گرمایشی ، کولر، فن ، نور و روشنایی و … )

دسته سوم : هزینه تجهیزات و لوازم پرورش بلدرچین (قفس، آبخوری، دانخوری و…)

دسته چهارم : هزینه خرید بلدرچین تخمگذار

دسته پنجم : هزینه های جاری روزانه مثل خرید دان بلدرچین، دارو و درمان، کارگری ، آب، برق ،گاز، حمل و نقل و…

دسته ششم: هزینه های مارکتینگ (بسته بندی، لیبل ، تبلیغات و بازاریابی و …)

فضای مورد نیاز پرورش بلدرچین تخمگذار

یک بلدرچین تخمگذار بر روی بستر به حدود 250 سانتی متر مربع فضا نیاز دارد و برای مثال در یک سالن 140 متری می توان 5600 عدد پرنده بلدرچین تخمگذار را بر روی بستر نگهداری کرد. به عبارتی هر متر مربع از کف سالن برای 40 بلدرچین تخمگذار مناسب هست.

چنانچه پرندگان در قفس بلدرچین تخمگذار استاندارد قرارگیرند، این فضا به 140 سانتی متر مربع کاهش پیدا میکند. با توجه به تعداد طبقات قفس بلدرچین که در حالت استاندارد 4 طبقه بوده و فاصله حداقل 50 سانتی متر بین طبقات رعایت شده باشد. یک سالن 140 متری می تواند 50 متر طول قفس با عرض 90 سانت  4 طبقه را در خود جای دهد، که چیزی حدود 10000 بلدرچین ظرفیت دارد.

البته یک مزرعه پرورش بلدرچین تخمگذار به فضاهای دیگری هم نیازمند می باشد. از قبیل انبار نگهداری دان ، که چنانچه مزرعه مجهز به کارگاه ساخت دان نباشد و دستگاه آسیاب و میکسر نداشته باشد و دان روزانه تولید نشود نیازمند آن است تا دان را از کارخانه های دان سازی تهیه و در محل مناسب ذخیره کند. برای هر 1000 پرنده 4 متر مکعب فضای ذخیره سازی لازم است و با توجه به حد اکثر ارتفاع 2 متر برای تجمع گونی های دان 2 متر مربع فضای کف لازم می باشد. حداکثر زمان پیشنهادی برای ذخیره سازی دان در دمای مناسب 15 روز می باشد.

محل دخیره تخم خوراکی بلدرچین

به یک اتاق کوچک با توجه به حجم تولید تخم خوراکی در روز و مدت ذخیره سازی برای عرضه به بازار نیاز دارید. اتاق ذخیره سازی باید مجهز به وسایل سرمایشی لازم باشد و دمای اتاق بین 16 تا 21 درجه سانتی گراد و رطوبت حدود 50 درصد قابل تنظیم باشد.

محل بسته بندی تخم بلدرچین

این اتاق را با میز های کار استاندارد مجهز کنید تا کارگران به راحتی مشغول کار شود. تخم بلدرچین ها قبل از بسته بندی باید تمیز شده و تخم های ترک خورده و بد شکل از خط بسته بندی خارج شوند.

توجه کنید ظروف بسته بندی تخم بلدرچینی که از جنس پی وی سی شفاف بوده در برابر نور خورشید و حرارت آسیب پذیرند لذا در انتخاب محل ذخیره سازی آنها دقت نمایید.

سایر فضاهای مورد نیاز برای پرورش بلدرچین

اتاق نگهبانی، اتاق کارگری، سرویس بهداشتی و حمام، انبار تجهیزات و لوازم یدکی ، انبار لوازم بسته بندی تخم بلدرچین

تاسیسات مزرعه پرورش بلدرچین تخمگذار

مزرعه بلدرچین تخمگذار به حداقل تاسیساتی در باب گرمایش سالن نگهداری پرندگان، سرمایش سالن در فصل تابستان، تهویه سالن شامل هواکش ها و دریچه های اینلنت، کنترلر و یا ترموستات دمای سالن، مخزن و سیستم لوله کشی آب و سیستم روشنایی هوشمند نیازمند می باشد.

انتخاب توان و قدرت هر یک از این تاسیسات با توجه به ابعاد سالن و تعداد پرنده و وضعیت آب و هوایی منطقه جغرافیایی محل پروژه متغیر خواهد بود. و نیاز به محاسبات دقیق قبل از شروع پروژه دارد.

تجهیزات مزرعه پرورش بلدرچین تخمگذار

تجهیزات به دو نوع سبک و سنگین قابل تقسیم هست. تجهیزات سبک پرورش بلدرچین شامل انواع آب خوری ها، دانخوری، تجهیزات توزیع دان، دستگاه سم پاش، پالت ها و ظروف جمع آوری تخم بلدرچین، و همچنین لوازم مورد نیاز اتاق کارگری و نگهبانی است.

از تجهیزات سنگین مورد استفاده در مزرعه بلدرچین تخمگذار باسکول یا ترازو توزین دان و قفس بلدرچین تخمگذار است که در انواع اتوماتیک یا مکانیزه و نیمه اتوماتیک و تمام دستی تقسیم می شود.

 قفس بلدرچین در ابعاد گوناگون 4 طبقه و5 طبقه ، یک طرفه و دو طرفه و … توسط برخی کارخانجات تولید می شوند که برخی از مدل ها به استانداردهای پرورش بلدرچین نزدیک تر و برخی متاسفانه فقط اسم قفس بلدرچین را یدک میکشند.


-عنبر نسارا چیست و چه کاربردی دارد09198000513

عنکبوت دارای 8 پا است 09198000513

خواص درخت کهورچیست09198000513

بلدرچین ,پرورش ,تخم ,های ,تخمگذار ,نگهداری ,پرورش بلدرچین ,بلدرچین تخمگذار ,تخم بلدرچین ,بسته بندی ,بلدرچین را ,مزرعه پرورش بلدرچین ,پرورش بلدرچین تخمگذار ,مزرعه بلدرچین تخمگذار ,بلدرچین تخمگذار خوراکی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

tyticahou کانال ایتا تلگرام اینستاگرام سروش ساعت مچی ارزان دخترانه زنانه لاکچری 2020 thopoburgco نمایندگی کپسول menecbugtmur میثاق عشق بلاگ ایرانی Linda's notes powsryluten