محل تبلیغات شما

آشنایی اولیه با بلدرچین بدانید 09198000513

پرورش بلدرچین

پرورش بلدرچین بیش از یک دهه است

که در ایران شروع شده و در سالهای اخیر رواج بیشتری پیدا کرده چراکه بدلیل ویژگی های استثنایی اش درصورت پرورش صحیح سودآوری مناسبی دارداین شغل یکی از پر درامد ترین و زود بازده ترین مشاغل محسوب می شود و افراد زیادی را به خود جذب کرده است،  زیرا با توجه به خصوصیاتی که بلدرچین ها دارند، حاشیه سود این کار بالا و دوره بازگشت سرمایه سریع می باشد.انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می‌شود، گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های گروه B  است که مجموع دارایی های غذایی گوشت این پرنده برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود.

تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ 6 برابر ویتامین A، 7 برابر آهن و 5 برابر فسفر دارد، به دلیل دارا بودن مواد مغذی فراوان در درمان کم خونی، سل، کاهش استرس، درمان ناتوانی جنسی و همچنین بعد از اعمال جراحی به خصوص پس از زایمان، بسیار مفید است. جالب است بدانید به دلیل اینکه بعد از اعمال جراحی فعالیت های ترمیمی افزایش می یابد، مصرف این ماده غذایی توصیه می شود زیرا انرژی از دست رفته به بیمار بازمی گردد.

ویژگی های زیادی که این پرنده از قبیل تولید تخم به تعداد بالا، رشد سریع، جیره غذایی بسیار ارزان،تراکم تولید بالا در واحد سطح، سیستم ایمنی بالا در مقابل برخی از بیماری های پرندگان ، کم فاصله بودن در بین نسل ها، بلوغ زودهنگام و قیمت بالای گوشت و تخم بلدرچین در بازار و مخصوصا بازگشتن سریع سرمایه به تولید کننده، باعث شده تا علاقه مندان زیادی از قبیل کشاورزان و تولید کنندگان دست به پرورش صنعتی این پرنده محبوب و ارزشمند بزنند.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، بلدرچین

دلایل ضرر کردن افراد در کار پرورش بلدرچین

بیشترین خسارتی که افراد مبتدی در پرورش بلدرچین با آن روبرو میشوند ابتدا عدم توجه و شناخت به نیازهای غذایی و دارویی بلدرچین است که باعث از بین رفتن گله مولد و راندمان پایین تولید میشود و دومین مورد از بین رفتن سرمایه اولیه با ساخت یا خرید تجهیزات غیر استاندارد و بی کیفیت است.

تبلیغات زیادی برای درآمد عالی پرورش بلدرچین میشود ولی همه داستان این نیست و این کار جذاب و پرفایده نیاز به کارکردن و همت بالا دارد که شاید در برخی مواقع زحمت بسیار لازم باشد.

اگر به طور جدی قصد پرورش بلدرچین را دارید، باید بدانید که این کار روز به روز در حال رقابتی شدن است و همین الان که شما در حال خواندن این مقاله هستید، افرادی هستند که کار نگهداری بلدرچین را شروع کرده اند و در حال کسب درآمد هستند. پرورش بلدرچین اگر به صورت اصولی و جدی انجام شود، یک کار بسیار پر درآمد است، افرادی که به کار نگهداری بلدرچین مشغول هستند معمولا به دو دسته تقسیم بندی می شوند: کسانی که فقط به کار تولید و فروش تخم نطفه دار ( برای استفاده در دستگاه جوجه کشی ) و تخم های خوراکی بدون نطفه این پرنده می پردازند، و در مقابل افرادی نیز هستند که به کار گوشتی کردن بلدرچین مشغولند.

شما باید قبل از شروع تصمیم تان را بگیرید، می خواهید فقط تخم بلدرچین عرضه کنید؟ یا می خواهید از بلدرچین جوجه کشی کنید و جوجه ها را پروار و گوشتی کنید؟ زیرا بلدرچین ها در نژاد های مختلفی وجود دارند و شما باید با توجه هدف خود نژاد های تخم گذار یا نژاد های گوشتی این پرنده را پرورش دهید.

بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول ها می باشد. در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین که اصلاً ترکی است نامیده اند. در عربی نیز به آن سلوی و سمان می گویند. خواص گوناگونی به بلدرچین نسبت داده اند،سنگ (کلیه و مثانه) را خرد می کند و مفید است. ” و نیز به گفته انطاکی ” گوشت بلدرچین مغذی است و بدن را فربه می سازد. .در واقع، فعالیت و جنب و جوش زیاد در بلدرچین ها، باعث ازدیاد ذخیره گلیکوژن در بافت های ماهیچه ای آن ها می شود که این امر باعث می گردد گوشت این پرنده مانند پرندگان شکاری، بسیار لذیذ شود، به همین دلیل است که گوشت حیوانات وحشی اعم از نشخوار کنندگان ( آهو، گوزن، بُزکوهی و غیره) و یا پرندگانی مانند قرقاول، کبک، تیهو، دراج و بلدرچین فوق العاده لذیذ بوده و قسمت هایی از بدن آن ها بسیار خوش طعم می باشد.از دیگر مزایای بلدرچین این است که بعد از طبخ به دلیل وجود سلول های پیچیده پیوندی، در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمی شود و پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ  کرده و در پذیرایی ها، زیبایی فراوانی به سفره می دهد.

آشنایی اولیه با بلدرچین

نژادهای مختلف بلدرچین عبارتند از:

بلدرچین معمولی، بلدرچین ژاپنی، بلدرچین بریتانیایی، بلدرچین سفید انگلیسی، بلدرچین سفید آمریکایی، بلدرچین سینه سفید هندی، بلدرچین پوشالی، بلدرچین نیوزلندی، بلدرچین بارانی، بلدرچین هارلکوئین، بلدرچین قهوه ای، بلدرچین آبی، بلدرچین آبی آسمانی و .

بیشترین نوع بلدرچینی که در ایران پرورش می یابند نژاد معمولی بلدرچین و نژاد ژاپنی بلدرچین می باشد. این دو نژاد بیشتر جهت تخم گذاری پرورش می یابند، اگر قصد گوشتی کردن بلدرچین ها را دارید بهترین نژاد ها، بلدرچین سینه سفید هندی و بلدرچین سفید آمریکایی می باشد. ولی برای شروع بهتر است از پرورش بلدرچین معمولی کارتان را آغاز کنید.

بازار مصرف گوشت و تخم بلدرچین

بنا بر بازار مصرف و نوع فصل سال پرورش نوع بلدرچین متفاوت است، در برخی فصول مصرف گوشت بلدرچین بالاست و در برخی موارد مصرف تخم بلدرچین. شما باید با توجه به نیاز بازار مبادرت به پرورش نوع تخم گذار یا گوشتی این پرنده بنمایید.

توصیه اکید می شود قبل از شروع به تاسیس مزرعه، کاملا بازار این پرنده را بشناسید و برای خودتان مشتریان بالقوه جذب کنید. تحقیقات میدانی خودتان را کامل کنید و رقیبان خود را بشناسید.

به این نکته توجه کنید که مزرعه بلدرچین همانطور که می تواند بسیار سودمند و پر درآمد باشد با کمی بی تدبیری می تواند به ورشکستگی ختم شود.

وقتی صحبت از نگهداری بلدرچین میکنیم ابتدا باید مشخص کنیم چه نوعی از پرورش را قرار است انجام دهیم. شما می توانید یک مجموعه کامل نگهداری مولد بلدرچین که واحدهای بلدرچین تخمگذار خوراکی، واحد جوجه کشی بلدرچین، پرورش بلدرچین گوشتی ، تولید و پرورش نیمچه مادر مولد یا تخمگذار بلدرچین، تا کشتارگاه و سالن بسته بندی گوشت و تخم بلدرچین و حتی واحد فناوری کود بلدرچین را به عنوان زیر مجموعه ها درخود جای داده باشد راه اندازی کنید. یا یک بخش از مراحل پرورش بلدرچین، مثلا فقط نگهداری بلدرچین تخمگذار را انجام دهید که توصیه ایران کالا به شما هممین روش است، حتی اگر مشکل تامین سرمایه ندارید بازهم ابتدا از یک واحد کوچک شروع کنید و سپس با افزایش تجربه و یادگیری عملی روند کار کم کم کارتان را گسترش دهید.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، بلدرچین

پرورش بلدرچین تخمگذار خوراکی

انتخاب بلدرچین مناسب برای تخمگذاری

جوجه بلدرچینی که قرار است بلدرچین تخمگذار آینده شود باید پس از دوره رشد اولیه پایان ۱۵ روزگی جیره مناسب خود را دریافت می نماید، که تمرکز رشد بر روی استخوان بندی پرنده صورت میگیرد و حتی از وزن گیری بیش از حد پرنده جلوگیری می کنند. پرنده چاق معمولا در حین تخمگذاری مسیر عبور تخم مسدود شده و باعث گیر کردن تخم بلدرچین و تلفات پرنده می شود. که در اصطلاح دامپزشکی به آن پرولاپس روده گفته می شود.

همچنین برنامه نوری برای رشد پرواری بلدرچین بسیار متفاوت از برنامه نوری برای تکمیل بلوغ پرنده و شروع تخمگذاری است پس حتما از فارم های معتبر و دارای پروانه بهره برداری با رعایت نکات زیر اقدام به تهیه بلدرچین تخمگذار نمایید.

۱- سن بلدرچین حدود ۴۰ روز باشد

۲- اجازه بازدید از سالن به شما داده شود و وضعیت ظاهری گله بلدرچین سرحال باشد.

۳- برنامه نوردهی دو هفته آخر را از مسئول مزرعه پرورش بلدرچین بخواهید و با استانداردها تطبیق دهید.

۴- جیره غذایی را مشاهده کنید و مطمئن شوید که در دو هفته آخر پرندگان جیره بلدرچین گوشتی دریافت نکرده اند. همچنین در هنگام تحویل بلدرچین ها برای سه روز حداقل از همان دان آخر از فروشنده خریداری کنید و به طور تدریجی با دان جدید تخمگذار ترکیب و جای گزین نمایید. تا شوک و استرس تغذیه ای به بلدرچین ها وارد نشود.

۵- برنامه دریافت واکسن و دارو را در طول دوره پرورش بینید و از عدم درگیری پرنده ها در طول دوره با هرگونه بیماری مطمئن شوید.

۶- نمودار رشد پرنده ها را بررسی کنید. هر گونه اختلال در رشد و به اصطلاح عقب ماندن از رشد باعث تخمگذاری ضعیف و پیک پایین در طول دوره خواهد بود.

۷- وضعیت ظاهری مزرعه را بررسی کنید از مزرعه هایی که توجه به نکات بهداشتی و محیط اطراف مزرعه ندارند به هیچ عنوان خرید نکنید.

اکثر مشکلات ناشی از کیفیت پایین بلدرچین بعد از گذشت ۲ ماه از شروع تخمگذاری بلدرچین و افزایش سن پرنده نمایان می شود. یک گله بلدرچین مناسب باید از سن ۷۰ روزگی به پیک تولید نزدیک شود و در سن ۱۰۰ روزگی به بالاترین میزان تولید برسد ( حدود ۸۰ درصد ) و این روند تا ۷ ماه با اندک نوسان هایی ادامه داشته باشد و آهسته به حدود ۶۰درصد برسد و در مجموعه دوره حدود ۷۰ درصد باشد.

 بلدرچین ها در سن ۹ ماهگی برای تولید تخم خوراکی صرفه اقتصادی ندارند و یک گله کمتر از میزان هزینه های تولید بازدهی دارد. معمولا در این سن با اندکی تغییر در جیره و افزایش وزن پرنده را راهی کشتارگاه خواهند کرد.

پرورش بلدرچین تخمگذار خوراکی از پرطرفدار ترین قسمت های نگهداری بلدرچین در دنیا برای کسب درآمد محسوب می شود. از دلایل آن هم اول بازار فروش خوب و وسیع تخم بلدرچین و دوم نیاز به سرمایه اولیه کم تر برای شروع به کار پرورش بلدرچین تخمگذار نسب به پرورش سایر طیور مثل پرورش کبک و پرورش قرقاول و… است. ضمن اینکه بدلیل خواص زیاد تخم بلدرچین که پیش تر ذکر شد، بازار آن روز به روز درحال گسترش است .

برای تولید تخم بلدرچین نیازی به نگهداری بلدرچین های نر در بین بلدرچین های ماده نداریم و حتی این کار می تواند مشکلاتی را پدید آورد. از جمله این مشکلات، نطفه دار شدن برخی از تخم های بلدرچین خوراکی بوده و چنانچه این تخم ها در طول مدت عرضه به بازار و یا در زمان نگهداری در مغازه و خانه مصرف کننده نهایی فقط ۲۴ ساعت در گرمای بالای ۳۲ درجه قرار گیرند نطفه کمی رشد کرده و سپس رشد متوقف می شود و لکه خون روی زرده ایجاد میکند و تخم بلدرچین فاسد و غیر قابل مصرف می شود.


-عنبر نسارا چیست و چه کاربردی دارد09198000513

عنکبوت دارای 8 پا است 09198000513

خواص درخت کهورچیست09198000513

بلدرچین ,پرورش ,تخم ,پرنده ,های ,ها ,می شود ,تخم بلدرچین ,پرورش بلدرچین ,این پرنده ,و در ,پرورش بلدرچین تخمگذار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

litmukyka coperheter دوستی ابدی میثاق عشق فروشگاه سی ام پانک نیوز Kay's notes السَّلامُ عَلَیکَ یَا سَیِّدَ السّاداتِ الاَعاظِمِ اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا اَحمَدُ بنُ مُوسَی الکاظِم یک دو سه سازه فروشگاه رژ لب صورتی laycetelldi