محل تبلیغات شما

رفتار ها و عادات طبیعی لاما

لاماها رفتار و شخصیت جالبی دارند. این حیوانات از نظر حمل بار در بین ساکنین آمریکای جنوبی بسیار محبوب هستند چرا که می‌توانند حدود ۶۰ کیلوگرم بار را روزانه حدودا ۳۵ کیلومتر حمل کنند. این حیوانات بسیار یک دنده و لجوج هستند و هنگامی که حس کنند بیش از حد توان‌شان از آن‌ها کار کشیده می‌شود، دست از حمل بار و کار کردن می‌کشند و شروع به پرخاش‌گری می‌کنند.هنگامی‌که یک لاما عصبانی می‌شود یا می‌ترسد، به منظور دفاع از خود بر روی صورت دشمن خود تف می‌کند! لاماها همچنین برای تعیین میزان قدرت و برتری نیز تف می‌کنند و این کار را با دقت بسیاری انجام می‌دهند!لاماها بسیار سریع هستند و سرعت دویدن آن‌ها به ۶۰ کیلومتر در ساعت هم می‌رسد. این سرعت زیاد به آن‌ها کمک می‌کند تا از دست دشمن و خطرهای پیرامون خود فرار کنند.

تولید مثل

لاماهای ماده در هر نوبت زایمان خود یک نوزاد به دنیا می‌آورند. لاماهای تازه متولد شده، تنها یک ساعت پس از به دنیا آمدن می‌توانند بر روی پاهای خود بایستند و بدوند! نوزادان سه تا پنج ماه اول زندگی خود را از شیر مادر تغذیه می‌کنند و سپس علف خوردن را شروع می‌کنند و در سن یک سالگی مستقل می‌شوند.

ویژگی ها

  • حس بینایی، شنوایی و بویایی لاماها بسیار قوی است که این مزیت به لاماها برای فرار از خطر کمک می‌کند.
  • لاماها بسیار اجتماعی هستند و در گروه‌های بالغ بر ۲۰ عضو هم زندگی می‌کنند. این حیوانات به هیچ وجه زندگی منزوی ندارند.
  • شکارچیان اصلی لاماها، شغال‌ها و دیگر سگ سانان هستند.
  • لاماها در دسته داران سُم دار قرار می‌گیرند اما آن‌ها دقیقا سُم ندارند بلکه در پاهای خود دو انگشت با یک صفحه زیرین دارند که شبیه سُم است.
  • لاماها می‌توانند بین ۲۰ تا ۳۰ سال عمر کنند.

لاماها درچه مکان هایی یافت می شوند؟

معمولا زندگی در مناطق کوهستانی که اکسیژن کم و فشارهوای پایینی دارند برای اکثر حیوانات کار سختی است و نمی‌توانند به درستی در این مکان‌ها نفس بکشند؛ اما لاماها مشکل خاصی برای زندگی در این مناطق ندارند چراکه میزان هموگلوبین خون آن‌ها بسیار زیاد است و خون لاماها اکسیژن را در خود ذخیره می‌کند.

لاما، حیوانی بسیار مفید

در زمان‌های دور، مردم محلی تنها برای باربری و حمل و نقل از لاماها استفاده نمی‌کردند. در آن زمان از پشم لاماها برای به منظور تولید طناب و لباس‌های گرم استفاده می‌شد و همچنین از پوست آن‌ها کفش درست می‌شد. از گوشت آن‌ها استفاده غذایی می‌شد و از چربی آن‌ها به منظور روشنایی و گرما استفاده می‌شد.

امروزه لاماها همچنان بسیار مفید هستند. پشم این داران امروزه هم بسیار پرطرفدار و پرکاربرد است. همچنین وجود این حیوانات در مزرعه حکم یک مراقب و نگهبان برای حیوانات دیگر را دارد. لاماها از حیوانات دیگر مزرعه همانند گوسفندان و بزها مراقبت می‌کنند.

طرح توجیهی لاما،پرورش لاما ،روش تکثیر لاما ، محل زندگی لاما ،گونه های لاما سرمایه گذاری لاما ،بچه زایی لاما ،آنتی دات،قیمت لاما ،09198000513

مشخصات کلی لاما

۱- میانگین طول زندگی: ۲۰ تا ۳۰ سال

۲- میانگین طول آبستنی: ۳۳۱ تا ۳۵۹ روز

۳- زمان از شیر گیری: حدود ۴ تا ۵ ماه

۴- میانگین وزن بدن: ۱۳۰ تا ۲۴۰ کیلو

۵- خلق و خو: آرام، دوستانه، کمی خجالتی و بسیار باهوش

۶- سلامتی: مقاوم به بیماری ها، به طوری که حیوانات عاری از بیماری شناخته شده اند.

۷- جایگاه: به ازای هر نفر لاما، میانگین ۳ تا ۴ متر فضای مسقف و ۱۰ تا ۱۵ متر فضای غیر مسقف یا محصور نیاز است.

۸- زایش به حالت ایستاده و تک قلوزا که چندقلوزایی به ندرت رخ می دهد.

۹- وزن تولد بچه لاما معمولا بین ۹ تا ۱۵ کیلوگرم بوده و در طول یک ساعت بعد از زایش قادر به بلند شدن و شیر خوردن می باشند.

۱۰- ماده ها معمولا در سن ۱۵ تا ۱۸ و نرها ۱۴ تا ۱۶ ماهگی بلوغ جنسی پیدا کرده و قادر به تولید مثل موفق می باشند. لاماها پرخه فحلی ندارند و یک چرخه فولیکولی ۸ تا ۱۴ روز دارند  که شامل فاز رشد ( ۵ روز)، فاز استاتیک (۵ روز) و فاز رگرسیون (۴ روز) می باشد. ۲ تا ۳ روز بعد از شروع رگرسیون، موج فولیکولی بعدی شروع می شود. لاماها تخمک ریزی انگیزشی داشته و ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد از جفت گیری، تخمک ریزی می کنند. برخلاف شترهای کوهان دار، لاماها در تمام طول سال چرخه تولیدمثلی فعال دارند. بهترین زمان برای جفت گیری زمانی که فولیکول دامیننت بالغ شده و روز ۸-۶ موج فولیکولی می باشد. پذیرش جنسی هنگامی است که فولیکول غالب وجود دارد که استرادیول تراوش می کند.

۱۱- رنگ لاماها از سفید تا تیره و انواع دیگر و ابلق می باشد.

کاربردهای لاما در کشورهای مختلف شامل:

۱- پرورش، تکثیر و فروش

۲- تولید گوشت، پشم، کود و غیره

۳- حمل بار – ۲۵ تا ۳۰ درصد وزن خود بار حمل می کند.

۲- درمان بیماران روحی، سالخوردگان و معلولین- حیوانات دست آموزی هستند

۳- محافظت از گله های گوسفند

۴- به عنوان حیوانات تزیینی و برگزاری شوهای تبلیغاتی و سرگرمی

روش تغذیه و اسکان لاما
اصطبل بدون درب برای اسکان لاماها بسیار مناسب است تا بتوان در تابستان و زمستان هر روز آن‌ها را به چرا برد. یک اصطبل معمولی برای محافظت از این حیوان در برابر باد، باران و تابش شدید آفتاب کفایت می‌کند. 
احداث حصار به ارتفاع 1:40 سانتی‌متر کفایت می‌کند. لاماها داخل گله زندگی می‌کنند؛ بنا بر این می‌بایست برای نگهداری از این جانور دست کم 2 تا 3 لاما در اختیار داشت. غذای اصلی این چارپا شامل علف و یونجه می‌شود، اما می‌توان از کمی مخلوط غلات و نمک معدن هم به عنوان مکمل غذایی استفاده کرد. همچنین لاما هر روز به آب تازه نیاز دارد.
 
روش نگهداری لاما
پشم لاما ‌باید هر سال و حداقل دو سال یک بار چیده شود. علی‌القاعده بهتر است پشم‌چینی بسته به میزان رشد پشم‌ها، هر 2-5 ماه یک بار صورت گیرد. کنترل مداوم اختلالات احتمالی پوست و اندرون و کرم‌زدایی زیر نظر دامپزشک بسیار حایز اهمیت است.

-عنبر نسارا چیست و چه کاربردی دارد09198000513

عنکبوت دارای 8 پا است 09198000513

خواص درخت کهورچیست09198000513

لاماها ,یک ,حیوانات ,آن‌ها ,روز ,بار ,لاماها بسیار ,این حیوانات ,و در ,حمل بار ,می باشد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مبلمان، دکوراسیون و معماری داخلی Katie's style dendknockerzchu گچ موی هات هیوز | پکیج کامل فصل ۷ ❣ وبلاگ ❣ منو ❣عشقم❣ tiostalasol تبلت باز انتشارات مستعلی Marie's page