محل تبلیغات شما

گونه‌ها مختلف عقرب رانام ببرید 09198000513

نیش عقرب! شفا دهنده یا کشند

عقرب از جمله موجوداتی است که ظاهری فریبنده و ترسناک دارد و عداه ای بر این باورند که نیش این موجود سمی برای انسان خطر مرگ را به دنبال خواهد داشت.
سم موجود در نیش عقرب یک منبع کاملا طبیعی برای کاربردهای متفاوت پزشکی و زیست محیطی است، به نظر می رسد شناخت و دستیابی به مزایا و پتانسیل های آن آنقدر گسترده باشد که زمان زیادی برای پی بردن به همه آنها نیاز باشد.
در مقایسه با نیش دیگر جانداران شاید عقرب ساده ترین گونه برای مطالعه توسط محققان است. این سم که شبیه سوپ غلیظ شیری رنگی است، از مولکول های متنوعی تشکیل شده و آنها نیز شامل صدها پروتئین بزرگ و پیچیده هستند که پپتید نامیده می شوند.

بسیاری از این پپتیدهای سمی توانایی صدمه زدن به قربانی را دارند به عنوان مثال می توانند قربانی را فلج کرده یا منجر به مرگ او شوند که در این میان راه های مختلفی برای آسیب رساندن به سلول ها از طریق این ترکیبات شیمیایی سمی وجود دارد.

کاربردهای سموم عقرب

یکی از موثرترین کاربردهای سم عقرب در جهت نابودی ات و آفات در بخش کشاورزی است. این امر منجر به کاهش استفاده از مواد شیمیایی در روش های سنتی می شود که براحتی می تواند به حفظ محیط زیست و تعادل ایستم و پایداری حیات کمک کند.
سم به عنوان یک آفت کش پتانسیل بالایی دارد. هر ترکیب سمی پپتیدی درون زهر دارای میلیون ها سال تجربه برای نابودی اتی خاص بوده و ممکن است آن زهر برای انسان بی خطر باشد، چرا که برای نابودی یک ه خاص در طبیعت سازگار شده است.
قدرت شفابخشی

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، عقرب

سم موجود در نیش عقرب می تواند به سلامت افراد و بهبود زخم آنها کمک کند. بعضی از سم های تولید شده توسط عقرب تنها روی سلول های داران موثر است که احتمالا نوعی مکانیسم دفاعی بوده و می تواند روی انسان نیز موثر باشد.
بررسی ها نشان می دهد، این سم می تواند ترکیبات سمی سلول ها را از بین ببرد. به این ترتیب پپتیدی که از زهر عقرب استخراج می شود، برای هدف گیری، درمان و مهار سلول های سرطانی قابل استفاده است.
داروهای مسکن جدید با منشأ ترکیبات طبیعی، نشان داد مواد سمی پپتیدی موجود در سم نیش عقرب، در دستگاه عصبی و ماهیچه ای واکنش نشان می دهد.

دود کردنِ زهر عقرب به عنوان مخدر

استفاده از عقرب به عنوان ماده ی مخدر در حال پرطرفدار شدن در چندین قسمت از پاکستان است. زهر عقرب ظاهرا به فرد احساس نئشگی شدیدی داده و با گذر زمان بسیار اعتیاد آور است.

چگونه این ماده ی مخدر را به دست می آورند؟ فرآیندی ساده دارد. عقربی مرده را چندین ساعت در آفتاب خشک می کنند و یا زنده ی آن را در آتش انداخته تا بمیرد و سپس لاشه ی آن را استعمال می کنند. از آنجایی که دم عقرب جایی است که حاوی سم است، بعضی از معتادان ترجیح می دهند تا دم خشک شده را پودر کرده و با حشیش و یا تنباکو به شکل سیگار مصرف کنند.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، عقرب

گونه‌ها عقرب

از حدود ۲۰۰ گونه متفاوت عقرب که در سراسر دنیا پراکنده‌اند فقط حدود ۲۰ گونهٔ آنها سمی هستند و در میان آنها نوعی عقرب قرمز هندی کشنده‌ترین گونه می‌باشد که میزان کشندگی آن در ایالت‌های هند بین ۴۰ تا ۳۰ درصد گزارش شده‌است. کژدم گونه‌های زیادی دارد که در ایران دو گونه ایرانوس و خوزستانوس در ایران کشف و نام عقرب ایرانی به ثبت رسیده‌اند در ایران سه گونه کژدم خطرناک وجود دارد که گزارش‌هایی از مرگ براثر گزش آنها وجود دارد: ۱- همی سکورپیوس لپتوروس» که عقربی زرد رنگ و کوچک است. نرها دمی بلند دارند. این عقرب در نواحی جنوبی و جنوب غربی بسیار فراوان است و در خوزستان به آن گادیم» می‌گویند. ۲- کمپسوبوتوس ماتهیزنی» که دارای اندازه‌ای بسیار کوچک و بدنی باریک به رنگ زرد یا آجری است. این گونه هم در نواحی جنوبی به ویژه در خوزستان فراوان است. سم این دو گونه عقرب می‌تواند گلبول‌های قرمز خون را تخریب کند. ۳- آندرکتونوس کراسیکودا» که جثه‌ای درشت‌تر از دو گونه قبلی دارد و رنگ آن سیاه یا قهوه‌ای تیره‌است. این گونه در بیشتر نقاط ایران پراکندگی دارد.

خانواده بوتیده(Buthidae)
خانواده بوتیده، بزرگترین خانواده در میان كژدم ها می باشد و پراكندگی وسیعی در سراسر جهان به استثنا زلاند نو و مناطق قطبی دارد. تا به حال از این خانواده 88 جنس و 913 گونه معرفی شده است. اعضای این خانواده بویژه در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر یافت می شوند. گونه های این خانواده اندازه ای بین 20 تا 120 میلی متر دارند ودارای جناغ اغلب سه گوش هستند. تعدادی از گونه های این خانواده در زمزه كژدم های بزرگ محسوب می گردند در حالی كه سایر گونه های این خانواده به لحاظ اندازه بدن در شمار گونه های متوسط طبقه بندی می گردند. اعضای این خانواده اغلب همرنگ محیط زیست خود هستند هر چند كه تعدادی از آنها به درجات مختلف به رنگ های قهوه ای و سیاه نیزدیده می شوند. تعداد چشم های كناری این خانواده 2 تا 5 جفت بوده و طول دم برابر طول شكم و سفالوتوراكس حیوان می باشد. اعضای این خانواده گستردگی جهانی بیشتری را در میان خانواده های دیگر دارد .
گزش آنان دردناك است پس از گزش این كژدم ها، تورم و بی حسی در محل گزش و سپس درد كهب یشتر در شبا حساس می شود مشاهده می گردد. مانند بیشتر كژدم ها، افراد این خانواده به دلیل اهمیت پزشكی، در خیلی از نقاط دنیا مورد توجه قرار دارد. تعدادی از افراد این خانوادهب ی خطر هستندا ماب ایدا ز گونه های خطرناك كاملا دوری واجد 80 جنس Lourenco كرد. این خانواده در سال 2001 توسط معرفی شد چندین گونه از این خانواده بسیار سمی گزارش شده اند ولی كمتر از 20 گونه آنان برای انسان كشنده هستند. در ایران گونه جنس های Odontobuthus، Mesobuthus، Androctonus، Apistobuthus، Compsobuthus،Hottentata ،Orthochirus و Olivirusمی باشند.كاهش فشار خون،ا فزایش ضربان قلب،، تشنج،ب ی هوشی، حواس پرتی، بی قراری و اضطراب از عوارض گزش كژدم های مزبور گزارش شده است

آندروكتونس كراسیكو (Androctonus Crassicauda (Olivier,07))
كژدم غیر حفاری است كه اندازه آن تا 12 سانتی متر نیز می رسد. این گونه كه كژدم سیاه نیز نامیده می شود آندروكتونوس كراسیكودا (Androctonus Crassicauda (Olivier,07))گونه ایست به رنگ قهوه ای، خرمایی، زیتونی تا سیاه، شانه ها، كلیسرها، انتهای پاها و سطح شكمی كژدم به رنگ زرد روشن می باشد. این كژدم دارای نیش بزرگی است كه هنگام گزش موجب درد شدیدی می شود.
بنابر مطالعات این كژدم عامل7/28 % از موارد کژدم گزیدگی در استان خوزستان و اولین عامل گزش انسان بوده است و تقریبا همین سهم از گزش های كاشان ( 30 %) را نیز دارد مرگ و میر ناشی از گزش این جانور بیشتر در كودكان مشاهده شده است.
اما در مردان بالغ و نظامی كه در خوزستان خدمت نموده اند، نیش این كژدم مزاحم حتی بدون استفاده از پادزهر نیز درمان شده است این كژدم پراكندگی وسیع در كشور داشته و از نواحی شمال كشور تا استان های جنوبی خلیج فارس و تمام استان های غرب كشور، كرمان، بوشهر، سمنان و خوزستان (اهواز، امیدیه، بستان، سوسنگرد، ماهشهر، خرمشهر، آبادان)،ا یلام (دهلران، مهران،ایوان) ، آذربایجان غربی (چالدران، خوی، ماكو، اشنویه، ارومیه)، كردستان (مریوان)، خراسان بزرگ (تایباد، خواف، قائن، بیرجند، نهبندان)، كرمانشاه (جوانرود، سر پل ذهاب، قصر شیرین)، كرمان (بافت، بردسیر، بم، جیرفت، راور، رفسنجان، زرند، سیرجان، شهربابك، عنبرآباد، كرمان، كهنوج، منوجان صید شده ا ست.


-عنبر نسارا چیست و چه کاربردی دارد09198000513

عنکبوت دارای 8 پا است 09198000513

خواص درخت کهورچیست09198000513

های ,گونه ,عقرب ,خانواده ,كژدم ,سم ,این خانواده ,این كژدم ,گونه های ,می تواند ,در ایران ,androctonus crassicauda olivier ,عقرب رانام ببرید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

atevitpar دانلود فایل صوتی حقوق - دسته‌بندی فایل صوتی حقوقی - فایل های صوتی حقوق و آزمون های حقوقی 98 مهندسی نفت بیا و خطی بخوان نقاشی آپارتمان در شمال تهران Jumping BoA فروشگاه ساعت مچی زنانه quisucmiacred bajutesu یک قدم تا...